Ontdek alles over het huren van een bar op locatie

Iedereen die wel eens een feestje heeft georganiseerd weet dat er veel zaken zijn waar je aan moet denken. Zo is het belangrijk om ruim op tijd te beginnen met het organiseren van een evenement zodat je er zeker van bent dat je alles op tijd af krijgt. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal praktische tips op een rij gezet. Mogelijk dat dit je helpt om overzicht te creëeren voor jouw feestje!

Begin op tijd met de inventarisatie

Begin op tijd, dat is misschien wel de belangrijkste tip. Start ruim van teovren met het plannen van een evenement, het versturen van de uitnodigingen en het treffen van alle voorbereidingen. Zeker wanneer je een zakelijk evenement moet organiseren of een groot privé evenement zoals een bruiloft is het noodzakelijk om uitnodigingen ver van tevoren te versturen. Zo kan iedereen er rekening mee houden en voorkom je dubbele afpsraken in de agenda.

Zorg voor een goede aankleding van het feest

Let erop dat je goed nadenkt over het thema van je feest. Bij een zomers feest kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een leuke buitenlocatie af te huren. Voor een zakelijk evenement is het misschien juist weer nodig om een mooie grote binnenruimte af te huren. Denk daarnaast aan wat je jouw gasten aan wil bieden. Waar je op een zakelijk evenement vaak beter koffie en broodjes kunt aanbieden, is het bij een privé aangelegenheid vaak leuker om cocktails of andere drankjes aan te bieden. Denk er daarnaast aan dat je niet alles zelf hoeft te doen. Zo heben wij meerdere malen koffie catering voor onze gasten geregeld, waarbij een professionele barista jou het werk uit handen neemt. Ook een leuke bar huren behoort dan tot de mogelijkheden. 

Oriënteer je online 

Vaak is er online op het internet van alles aan informatie te vinden. Zo kun je alles lezen over de aankleding van jouw feest, hoe je rekening moet houden met het aantal drankjes en hapjes en waar je het beste aan doet qua muziek. Dit helpt je om een goed beeld te vormen van alles dat er nodig is. Daarnaast vind je vaak handige lijstjes zodat je niks vergeet en je ervoor kan zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke middag of avond hebben. Schakel daarnaast hulp in van een planner of andere professional op het moment dat je wat ondersteuning kunt gebruiken. Dit scheelt jou tijd en een hoop werk waardoor je je bezig kunt houden met alle andere dingen die moeten gebeuren!